- 200 g miltų;
- 100 g veganiško margarino;
- 40 g vandens;
- druskos.
Pyrago įdarui reikės:
- 300 g kieto tofu;
- 200 g šviežių špinatų;
- 2 šaukštų kukurūzų miltų;
- 80 g sojų jogurto;
- 30 g alyvuogių aliejaus;
- česnakų, kmynų, bazilikų;
- druskos.
2. Išimtą iš šaldytuvo tešlą iškošiokite pagal kepimo formą taip, kad užeitų ir ant formos kraštų. Perkelkite į formą, prispauskite prie formos kraštų. Visą tešlą subadykite šakute ir kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Pyrago pagrindas neiškeps, tik apkeps.
3. Paruoškite įdarą: sutarkuokite tofu, smulkiai supjaustykite špinatus, sumaišykite. Įdėkite miltus, vėl išmaišykite. Sudėkite likusius ingredientus: sojų jogurtą, aliejų, smulkintą česnaką, kmynus, šviežius arba džiovintus bazilikus, druską. Viską išmaišykite.
4. Į apkeptą pyragą sudėkite įdarą ir kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Labai gardu su pomidorais 🍅🍅🍅
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą