2018-07-27

Cukinijų apkepas

Dabar, kai cukinijos auga ne dienomis, o valandomis, kasdien galime kepti pyragus, apkepus 🙂😍

Apkepui pagaminti reikės:
  • 400 g cukinijų;
  • 150 g tofu;
  • 50 g kokoso miltų;
  • 50 g speltos miltų;
  • 50 g avižų sėlenų;
  • 50 g aliejaus;
  • 2 šaukštai sojų jogurto;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių;
  • prieskoninių žolelių, druskos.

1. Cukinijas ir tofu sutarkuojame burokine tarka, susmulkiname česnaką, viską išmaišome.
2. Aliejų išplakame su sojų jogurtu, supilame į cukinijas su tofu.
2. Miltus ir avižų sėlenas sumaišome su kepimo milteliais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
3. Visus ingredientus sumaišome.
4. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Mes valgome su sojų jogurto, tahini, citrinos sulčių ir petražolių padažu 😋

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą