2018-08-07

Cukinijų užkandžiai

Cukinija – vasaros sodo ir stalo karalienė – negali pabosti, jei ją valgysime įvairiais pavidalais ☺️ Cukinija gali virsti salotomis, troškiniais, kepsniais, desertais, sriubomis...

Paprasta, greita, kasdieniška:
orkaitėje keptos daržovės, didžiausią dalį sudaro cukinijos, pamaišyta paprikų, bulvių, burokėlių, morkyčių; pamarinuotos su sojų padažu, česnaku, prieskoninėmis žolelėmis. Su salotomis išvis nerealu!



Sotu, skanu, gražu:
cukinijų kepsneliai, kepti orkaitėje: cukinijos pamarinuotos, nupiltas skystis nuo cukinijų, ant viršaus dedame tai, ką tik sugalvojame 😊 Aš maišiau Bruschetta užtepėlę, sumaltus riešutus, tofu, mielių dribsnius ir šiek tiek aliejaus. Kepsnelius, kaip ir dera, valgome su daržovėmis 😋


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą