Apkepui reikės:
- 400 g cukinijos;
- 220 g kieto tofu;
- 2 česnakų skiltelių;
- 2 šaukštų mielių dribsnių;
- 50 g alyvuogių aliejaus;
- 2 šaukštų kukurūzų miltų;
- 2 šaukštų avižų sėlenų;
- 1 šaukšto maltų linų sėmenų;
- 1 šaukštelio džiovintų bazilikų;
- druskos, pipirų.
Gaminkite apkepą
- Sėmenis sumaišykite su 4 šaukštais vandens ir kelioms minutėms palikite išbrinkti.
- Cukiniją sutarkuokite ir įtrinkite česnaką.
- Tofu sutarkuokite ir sumaišykite su mielių dribsniais.
- Viską sukrėskite į vieną indą, sudėkite visus likusius ingredientus ir išmaišykite.
- Skardelę išklokite kepimo popieriumi ir kepkite apkepą 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių.
- Valgykite su daržovėmis ir (arba) saulėgrąžų grietine ar sojų jogurtu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą