Mums reikės pasiruošti šiuos ingredientus:
- 150 g kieto tofu;
- 100 g sojų jogurto;
- 120 g rapsų aliejaus;
- 120 g cukraus;
- 110 g kvietinių miltų;
- 80 g krakmolo;
- 2 šaukštus avižų sėlenų;
- 100 g razinų;
- 1 šaukštą maltų linų sėmenų;
- 2 šaukštelius vanilinio cukraus;
- 0,5 šaukštelio sodos;
- 2 šaukštus obuolių acto sodai nugesinti.
Kaip gaminti?
1. Sėmenis užpilti 2 šaukštais vandens ir pamerkus palaikyti kelias minutes.
2. Tofu gerai ištrinti šakute, sudėti jogurtą, išmaišyti.
3. Aliejų, sėmenis, vanilinį cukrų ir cukrų išplakti plaktuvu, visa tai sumaišyti su tofu.
4. Sudėti miltus, krakmolą, sėlenas, razinas, viską išmaišyti.
5. Sodą nugesinti actu, supilti į tešlą, lengvai išmaišyti.
6. Kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Ir sode prie darbų, ir miške pasivaikščiojant puikus užkandis 👫😊
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą