- 150 g kvietinių miltų;
- 100 g fruktozės arba cukraus;
- 100 g sojų jogurto;
- 100 g + 3 šaukštų rapsų aliejaus;
- 3 šaukštų moliūgo tyrės;
- pusės apelsino sulčių;
- 1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
- žiupsnelio vanilinio cukraus.
1. Išplakame moliūgo tyrę, 3 šaukštus aliejaus, fruktozę ir vanilinį cukrų.
2. Sojų jogurtą sumaišome su kepimo milteliais, supilame į išplaktą moliūgą.
3. Apelsino sultis išspaudžiame, supilame į rapsų aliejų ir išplakame iki „baltumo“, viską supilame į bendrą masę, gerai išmaišome.
4. Tiesiai sijojame miltus, palengva išmaišome, supilame į keksiukų formeles.
5. Orkaitę įkaitiname 180 laipsnių ir kepame apie 15 minučių. Neskubame išimti, kad nesukristų 🙂
Skanių Velykų! 😘😋😍
2. Sojų jogurtą sumaišome su kepimo milteliais, supilame į išplaktą moliūgą.
3. Apelsino sultis išspaudžiame, supilame į rapsų aliejų ir išplakame iki „baltumo“, viską supilame į bendrą masę, gerai išmaišome.
4. Tiesiai sijojame miltus, palengva išmaišome, supilame į keksiukų formeles.
5. Orkaitę įkaitiname 180 laipsnių ir kepame apie 15 minučių. Neskubame išimti, kad nesukristų 🙂
Skanių Velykų! 😘😋😍
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą