- Naudojau tuos storuosius vaflius.
- Pertepiau:
- šokoladiniu įdaru, kurį reikia pasigaminti garų vonelėje;
- riešutų sviestu (dar sumaišiau jį su tahini!!!)
- ir rūgščia spanguolių uogiene.
Šokoladinį pertepimą gaminti garų vonelėje:
- Reikės 100 g juodojo šokolado, 80 g augalinio pieno, 100 g saldžios uogienės arba vietoj jos šiek tiek sirupo ir porą šaukštų maltų kokoso drožlių.
- Šokoladas tirpsta, po truputį pilti pieną, uogienę ir kai sutirštėja, sudėti kokoso drožles. Šitą pertepimą galima naudoti viskam - tortui, pyragui, tinginiui.
- Tepti mentele labai plonai šokoladiniu įdaru, tada uogiene, kitą vaflį šokoladiniu įdaru, tada riešutų sviestu ir t. t. Pertepimai neturi "iškristi" pro kraštus, mentele nubraukti likutį, tada vafliai nesuminkštėja.
- Sutepus paspausti kokiu nors daiktu, pilna dėžute ar pan.
- Galima valgyti ir iš karto.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą