2017-07-11

Spalvingas daržovių užkandis ant žarijų

Dažniausiai daržoves kepame pamarinavę. Bet kartais taip norisi visiškai paprasto, tikro skonio maisto (arba nėra laiko marinuoti 😊). Besidarbuojant sode ir man taip nutiko. Kepiau daržoves ant žarijų vienkartinėje skardelėje. Pašlaksčiau skardelę alyvuogių aliejumi, pripjausčiau jaunų cukinijų, įdėjau mažų svogūnų galvučių, šviežių morkyčių, dar paprikos gabaliukų. Svarbiausia gaminant šį užkandį – kaitrios žarijos, bet jokiu būdu ne ugnis. Daržovės gražiai pamažu apskrudo, suminkštėjo. Šiek tiek pabarsčiau prieskoninėmis žolelėmis, net druskos nebėriau. Paprasta 😊, greita 😊, spalvinga 😊 ir labai skanu 😊.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą